Kapsalon Utrecht

Massina’s Hair & Art is de leukste kapsalon van Utrecht. Kapsalon UtrechtJe vindt de kapsalon van John Willemse aan de rand van het Utrechtse centrum aan het Jacobskerkhof.

Gezellige huiskamer

Sfeer is heel belangrijk voor John Willemse. De kapsalon in Utrecht is ingericht als een gezellige huiskamer met muziek, planten en kunst. En elke keer ziet het er weer net even anders uit. In Massina’s Hair & Art kunnen kunstenaars steeds drie maanden gratis exposeren. Er hangt dus steeds iets nieuws aan de muur. Je kunt als klant ook je eigen muziek meenemen. Goed geknipt worden in een gezellige omgeving terwijl je naar je eigen muziek kunt luisteren.

Sympathiek en deskundig

Persoonlijk contact en onverdeelde aandacht zijn belangrijk bij Massina’s Hair & Art. Er wordt echt goed naar je wensen geluisterd en het advies is altijd eerlijk. John legt uit wat hij doet en waarom. Je voelt je direct op je gemak bij deze sympathieke en zeer deskundige kapper.

Dames, heren en kinderen

Bij Massina’s Hair & Art kun je terecht voor wassen, knippen, stylen en kleuren. Niet alleen dames kunnen terecht in de kapsalon in Utrecht, ook heren en kinderen worden hier geknipt. Let op, je kunt bij ons alleen contant betalen. Je kunt dus niet pinnen.

Afspraak maken

Omdat John echt alle tijd voor je wil nemen, kun je bij Massina’s Hair & Art alleen terecht op afspraak. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens op de website. Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en ontwikkelingen? Volg dan onze Facebookpagina.