Kappers in Utrecht

Tussen alle kappers in Utrecht ben jij op zoek naar die ene die er echt voor kan zorgen dat jouw haar goed zit en blijft zitten.Kappers in Utrecht Een kapper die de tijd voor je neemt en luistert naar jouw wensen. Die je goed en eerlijk advies geeft. Een kapper waar je met plezier komt en waar je je prettig voelt. Van al die kappers in Utrecht ben jij op zoek naar Massina’s Hair & Art.

In het centrum van Utrecht

Massina’s Hair & Art is gevestigd in het centrum van Utrecht. De kapsalon is ingericht als een gezellige huiskamer. Met fijne verlichting, planten, kunst aan de muur en muziek. Door de ontspannen en ongedwongen sfeer voel je je er direct thuis. Kunstenaars hebben de mogelijkheid om drie maanden lang gratis te exposeren. De kunst aan de muur is dus steeds anders en daardoor verandert ook de uitstraling van de kapsalon. Je kunt zelfs je eigen sfeer creëren door je eigen muziek mee te nemen.

Diverse kappersbehandelingen

Je kunt bij Massina’s Hair & Art terecht voor goed advies, service en natuurlijk de normale kappersbehandelingen zoals wassen, knippen, föhnen, drogen, kleuren of highlights. We knippen in onze salon dames, heren en kinderen. Voor kinderen en jeugd onder de 16 jaar geldt een goedkoper tarief.

Openingstijden

Massina’s Hair & Art is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11.00 uur ‘s ochtends. Op dinsdag is Massina’s Hair & Art tot 19.00 uur geopend, op donderdag tot 20.30 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Op zaterdag sluit de kapsalon om 16.30 uur.

 

Maak nu je afspraak bij de gezelligste kappers in Utrecht en neem contact op met Massina’s Hair & Art.