Herenkapper Utrecht

Een goede herenkapper in Utrecht is soms lastig te vinden.Herenkapper Utrecht Bij Massina’s Hair & Art ben je aan het juiste adres. John Willemse is een deskundige herenkapper in Utrecht die alle tijd voor je neemt. Zijn kapsalon is ingericht als een gezellige huiskamer met kunst, planten en muziek. Je kunt zelfs je eigen muziek meenemen. Met je eigen muziek creëer je je eigen sfeer en voel je je direct thuis.

Service en advies

Naast een relaxte sfeer kun je bij Massina’s Hair & Art ook terecht voor een uitstekende service. Goed en deskundig advies en uitleg. Je hebt John’s onverdeelde aandacht en zijn advies is altijd eerlijk. Hij is een sympathieke professional en ziet in een oogopslag welk kapsel bij jou en je persoonlijkheid past.

Prijzen

Je kunt bij Massina’s Hair & Art terecht voor de gangbare kappersbehandeling. Alleen knippen of wassen, knippen en drogen of föhnen. Alleen wassen en föhnen is ook mogelijk. Prijzen variëren tussen de € 24,50 en € 35,00. Je kunt alleen contant betalen. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Openingstijden

Massina’s Hair & Art is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11.00 uur ‘s ochtends. Op dinsdag is Massina’s Hair & Art tot 19.00 uur geopend, op donderdag tot 20.30 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Op zaterdag sluit de kapsalon om 16.30 uur.

 

Wil je een afspraak maken bij deze herenkapper in Utrecht? Neem dan contact met ons op. Je kunt bellen, mailen of een berichtje sturen via Facebook.