Goedkope kapper Utrecht

Voor een deskundige maar ook goedkope kapper in Utrecht ben je bij Massina’s Hair & Art aan het juiste adres.Goedkope kapper Utrecht

Prijzen

De prijzen van de kappersbehandelingen liggen tussen de € 24,50 voor alleen knippen en € 35,00 voor wassen, knippen en föhnen. Wil je een nieuwe kleur in je haar? Ook daarvoor kun je terecht bij Massina’s Hair & Art. Kleuren kan al vanaf € 35,50. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de lengte, kwaliteit en dikte van je haar. Dit wordt vastgesteld en besproken in de salon. De prijs van highlights bedraagt € 27,50. Je kunt in de kapsalon alleen contant betalen. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Unieke kapsalon

Massina’s Hair & Art is een unieke kapsalon. Deze goedkope kapper in Utrecht heeft zijn kapsalon ingericht als huiskamer. Compleet met kunst aan de muur, planten en muziek. Je kunt zelfs je eigen muziek meenemen en kapper John Willemse verrassen met jouw muziekstijl. De salon ziet er elke keer weer anders uit doordat de kunst steeds veranderd. Massina’s Hair & Art geeft kunstenaars de mogelijkheid om drie maanden gratis te exposeren in de kapsalon.

Volg onze Facebookpagina

WIl je ook een afspraak maken bij de leukste goedkope kapper in Utrecht? Maak dan een afspraak bij Massina’s Hair & Art. Omdat we graag alle tijd voor je willen nemen, kun je alleen terecht op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens op de website. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen? Volg dan onze Facebookpagina.