Goede kapper in Utrecht

Ben je op zoek naar een goede kapper in Utrecht?Goede kapper Utrecht Aan de rand van het centrum vind je aan het Jacobskerkhof Massina’s Hair & Art. Deze sfeervolle kapsalon is ingericht als huiskamer en dat merk je meteen. De kapsalon ademt een huiselijke gezelligheid uit waar je je direct thuis voelt. De kunst aan de muur, de planten en de muziek zorgen voor een ontspannen sfeer. Kunstenaars hebben de mogelijkheid om drie maanden gratis te exposeren bij Massina’s Hair & Art. Je ziet dus elke keer weer andere kunst aan de muur. Wil je tijdens het knippen naar je eigen muziek luisteren? Ook dat is mogelijk! Neem je eigen muziek mee en we draaien het voor je.

Deskundig en eerlijk advies

Naast een gezellige sfeer biedt Massina’s Hair & Art ook deskundigheid. John Willemse is de eigenaar van Massina’s Hair & Art. Hij is een hele goede kapper in Utrecht die echt de tijd voor je neemt. Een luisterend oor, goed en eerlijk advies, uitleg en uitstekende service. Dat kun je bij Massina’s Hair & Art verwachten. Bij Massina’s Hair & Art kunt je terecht voor wassen, knippen, stylen en kleuren. We knippen dames, heren en kinderen.

Alleen contant betalen

Wil je ook geknipt worden door een goede kapper in Utrecht? Maak dan een afspraak bij Massina’s Hair & Art. Je vindt onze contactgegevens op de website. Let op, je kunt alleen contant betalen. Er is geen mogelijkheid om te pinnen. Massina’s Hair & Art is op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend.