Beste kapper Utrecht

Waar vind je de beste kapper van Utrecht?Beste kapper Utrecht Aan het Jacobskerkhof, vlak buiten de gezellige binnenstad van Utrecht. Daar zit Massina’s Hair & Art.

Gezellige huiskamer

Deze kapsalon is ingericht als een gezellige huiskamer. Compleet met planten, kunst aan de muur en muziek. Door de ontspannen en ongedwongen sfeer voel je je er direct thuis. Kunstenaars hebben de mogelijkheid om drie maanden lang gratis te exposeren. Hierdoor hangt er steeds iets anders aan de muur en heeft de salon ook steeds een iets andere uitstraling. Je kunt zelfs je eigen sfeer creëren door je eigen muziek mee te nemen. Luisteren naar je eigen muziek in een gezellige huiselijke sfeer maakt van een kappersbezoek een hele belevenis.

Sympathieke professional

Niet alleen door het interieur voel je je thuis bij Massina’s Hair & Art, ook de sympathieke eigenaar John Willemse zorgt dat je je welkom voelt. Zijn deskundigheid en het vermogen om in een oogopslag zien welk kapsel bij jou en je persoonlijkheid past maken hem de beste kapper van Utrecht. Die titel wordt ook ondersteund door de reviews op de beauty website treadwell.nl. In 2016 was Massina’s Hair & Art toprated.

Alleen contant betalen

Wil je ook een afspraak maken bij de beste kapper van Utrecht? Maak dan een afspraak bij Massina’s Hair & Art. Je vindt onze contactgegevens op de website. Let op, je kunt bij Massina’s Hair & Art alleen contant betalen. Er is geen mogelijkheid om te pinnen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties? Volg dan onze Facebookpagina.